Szef Kuchni poleca
Sałatka z krewetek, rukoli i kopru włoskiego z pomarańczami w sosie tysiąca wysp 280 gr 42,00 zł
Prawn, ruccola and leek salad with oranges served in 1000 Islands’ Sauce
Garnelensalat mit Rucola, Fenchel und Orangen in Tausend-Inseln-Sauce
Insalata di gamberetti, rucola e aneto con arancie alla salsa di mila isole
Krem z pieczonego czosnku z grzankami i chipsem z parmezanu 270 ml 22,00 zł
Roasted garlic cream with croutons and parmesan chips
Geröstete Knoblauchcreme mit Croutons und Parmesanchips
Crema di aglio arrostito con crostini e scaglie di parmigiano
Duszone policzki wołowe po burgundzku z puree ziemniaczanym z chrzanem i pieczarkami smażonymi na maśle 650 gr 69,00 zł
Braised beef cheeks in Burgundy style with mashed potatoes, horseradish and mushrooms fried in butter
Geschmorte Rinderbäckchen nach Burgunder Art mit Kartoffelpüree, Meerrettich und in Butter gebratenen Champignons
Guance di manzo brasate alla Borgogna con purè di patate, rafano e funghi fritti nel burro
Polędwica z dorsza pieczona z orzechami, kremowe risotto z boczkiem, fenkuł, jabłko 450g 68,00 zł
Cod loin baked with nuts, creamy risotto with bacon, fennel
Mit Nüssen gebackene Kabeljau-Lende, cremiges Risotto mit Speck, Fenchel
Lombo di merluzzo al forno con noci, risotto cremoso con pancetta, finocchi
Krem czekoladowy z mascarpone i wiśniami w rumie 180 gr 20,00 zł
Chocolate cream with mascarpone and cherries in rum
Schokoladencreme mit Mascarpone und Kirschen in Rum
Crema al cioccolato con mascarpone e ciliegie al rum